Спектакъл „От деца за деца“ в Смолян„Тази вечер всички вие подкрепихте нашата кауза и от тази благородна инициатива ще се роди още едно дете”, заяви областният координатор на фондацията „Искам бебе“ Мария Караиванова по повод проведената благотворителна инициатива в Смолян. Концертът спектакъл „От деца за деца“ се проведе под егидата на областния управител Недялко Славов и кмета на Смолян Николай Мелемов.

Събитието се превърна в чудесен празник. На сцената на РДТ се изявиха талантите от подготвителни групи на детските градини в община Смолян, а Трио „Сопрано“ и Клуб по спортни танци „Фен-85“ дариха прекрасни моменти на публиката със специалното си участие.

„Благодаря на фондация „Искам бебе”, с която сме заедно от самото начало. Желая им здраве и сили в благородната кауза. Община Смолян винаги ще ги подкрепяме, защото заедно ще успеем да помогнем на хората с репродуктивни проблеми. Основната задача на нас, възрастните, е да създадем красива, уютна и добра среда, където да растат щастливи, здрави и усмихнати нашите деца. Успех на благородната кауза и ние винаги ще бъдем с вас”, каза кметът Николай Мелемов.

„Ден след Благовещение подкрепихме не само материално, но и морално хората с репродуктивни проблеми. Ние им дадохме надежда и вдъхнахме увереност, че ще стигнат успешно до щастливата развръзка, за която мечтаят”, посочи Славов. Областният координатор на фондацията в Смолян Мария Караиванова също благодари на Мелемов, Славов, зам.- областния управител Адриан Петров, детските градини и трио „Сопрано” за провеждането на благотворителния концерт.

Станете част от бъдещето на България
участвайте в дискусиите на нашия форум, по ключови за страната теми