изграждане на паметник на Васил Левски в РусеПродължават да постъпват парични дарения в подкрепа на каузата за събиране на средства за изграждане на паметник на Васил Левски в Русе. „Необходимата крайна сума е 100 000 лева. Към настоящия момент са събрани към 60 000 лева.

Кампанията продължава, а всеки, който желае да дари може да го стори по банков път на BG50STSA93000024155488 в полза на „Сдружение за изграждане на паметник на Васил Левски в Русе“ или да се свърже с Траян Тотев на телефон 0895332226“, информира Искрен Веселинов – председателят на инициативния комитет и депутат от ПГ на Обединени патриоти.

Последната постъпила сума е от 400 лева, а дарител – Основно училище „Тома Кърджиев“ в Русе. Средствата са събрани между децата, като всички те са получили удостоверение за дарението под формата на картичка със стилизирано изображение на Апостола на българската свобода Васил Левски.

Инициативният комитет изразява своята благодарност за трогващия жест към българските ученици, които показват своя родолюбив дух и пламенен устрем.

Станете част от бъдещето на България
участвайте в дискусиите на нашия форум, по ключови за страната теми