Стара ЗагораУважаеми съотечественици,

Каним Ви на среща за представяне на Инициатива Единение, създадена от екип от български учени, интелектуалци и индустриалци. Моментното състояние на страната е в резултат на липсата на национални дългосрочни цели, които да бъдат приети от обществото и изпълнявани без колебание. Призоваваме Ви с дълбокото убеждение, че бъдещето на България е свързано с обединението на българските граждани, с връщането към националните корени, към българската духовност, вяра, култура и образование.

Бихме се радвали да присъствате на представянето на основните тези и идеи на Инициатива Единение и в духа на свободна дискусия дадете своя принос за нейното обогатяване с полезни предложения за преодоляването на застоя и въздигането на Отечеството. За нас, инициаторите, няма съмнение, че е настъпил мигът, в който знаещите и можещи хора трябва да помогнат със своята експертиза на България да заеме достойно място сред развитите нации носители на европейската цивилизация.

Срещата ще се проведе в Стара Загора на 6-ти юни от 18 часа в зала 1 на хотел Верея. На нея ще присъстват акад. Стефан Воденичаров, акад. Георги Марков, акад. Атанас Атанасов, г-н Красимир Дачев- индустриалец, чл. кор. Иван Гранитски- издател, поет и писател.

Призоваваме всички, които вярват, че ЕДИНЕНИЕТО е пътят за напредъка на България, да присъстват на срещата и участват в разискването по
представените основни приоритети. Именно по този начин, будните хора в Стара Загора ще имат възможността да изразят своята съпричастност към Инициативата, която намира все по-голям отзвук сред българската общественост.

За по-добра организация на срещата, молим желаещите да участват в нея да заявят това на имейл info@chambersz.com, с контакти, на които да изпращаме последваща информация по темата.

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Станете част от бъдещето на България
участвайте в дискусиите на нашия форум, по ключови за страната теми